.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

diumenge, 16 de maig del 2010

Hereu, plega ja!

Després del gens sorprenent desenllaç del sainet de la Diagonal, amb quasi el 90% d’abstenció i quasi el 80% dels vots contraris a les postures defensades per l’alcalde, no tinc cap dubte que en primer lloc qui hauria de plegar és l’alcalde, a qui a més a més se li hauria d’exigir un compromís en ferm, ja sigui seu personal o compartit amb el seu equip, per restituir a la ciutat els milions d’euros llençats tan alegrement en aquesta comèdia. Recordem-ho un cop més: aquests milions d’euros eren nostres.

Però molt em temo que el pitjor alcalde de Barcelona des de la fundació de Barcino pels romans, tal com vaig llegir no sé on l’altre dia, ni dimitirà ni tornarà els calés. A Barcelona estem en males mans però la culpa és nostra, a aquesta colla d’incompetents que ens governa des de la plaça de Sant Jaume els hi hem posat nosaltres. A veure si almenys tot aquest disbarat ens serveix perquè la propera vegada que anem a votar ens fixem una mica més en quina papereta escollim per tal d’evitar que haguem de tornar a patir lamentables episodis com aquest.

7 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Totalment d'acord, tot i que en aquest cas cal reconéixer que els culpables de tot aquest nyap han estat tots els partits: un per proposar referèndums, uns altres per acceptar-los i fer-los a la seva manera, i uns tercers per fer demagògia en un tema important per a la ciutat.

Anònim ha dit...

AMICS, CAL RECORDAR AQUELLES DECLARACIONS DELS SRO.ICETA I ZARAGOZA,DESPRES DE LES CONSULTES PER LA INDEPENDENCIA, AQUELL SOMRIURE BURLETA DEL NO-HONORABLE,UN 21% ERA FER RIDICUL....ARA QUE SROS DEL CARRER NICARAGUA? AQUESTA "MAMARRACHADA"LE PAGEM ENTRE TOTS,EL REFEREMDUN NO¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BCN.

Alejandro ha dit...

30 anys del mateix partit manant a la Casa Gran... Si us plau, obrim les finestres. Barcelona ha crescut sempre malgrat els governants. Que al menys els pròxims no facin disbarats, que la iniciativa de la gent d'aquesta ciutat és el que l'ha feta punyent i famosa.

Miquel Saumell ha dit...

David,
Potser sí, però la responsabilitat principal és de l’alcalde.

Oliva,
És per això que suggereixo que ens tornin els calés.

Alejandro,
No n’hi ha prou amb obrir les finestres si després acabem votant les mateixes llistes.

marta volar de nit ha dit...

I continuarem pagant animalades... Estic totalment d'acord amb el fet que l'alcalde Hereu faria bé de dimitir. La tragèdia és que no és l'únic. De fet, hauria de dimitir tothom. I aleshores què?

Miquel Saumell ha dit...

Marta,
Gràcies, també per l'enllaç.

Anònim ha dit...

Penso que a l'altra banda de Barcelona també i ha gent farta de l'Alcalde, mireu aquest video:

http://www.youtube.com/watch?v=0yzrQKlSASE