.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 4 de juny del 2010

No ens els mereixem

Els governants que tenim no ens els mereixem. Ara el govern de la Generalitat ha anunciat que les transferències que des d’aquest organisme es fan mensualment als hospitals concertats que donen serveis públics a la població es faran unes setmanes més tard del que toca. Algunes d’aquestes empreses podran pagar a temps les seves nòmines i els seus proveïdors mitjançant un crèdit pont, i unes altres no ho podran fer i ho resoldran de la manera més fàcil, és a dir, retardant unes setmanes els seus pagaments.

No hi ha constància que el president, consellers i alts càrrecs de la Generalitat, parlamentaris, alts directius d’empreses públiques, etc. hagin acordat que les seves remuneracions també les cobraran solidàriament unes setmanes més tard. Queden per tant perfectament clares quines són pel govern les seves prioritats de pagament: primer i per davant de tot ells, els polítics; els treballadors dels hospitals concertats poden esperar.

Novament es demostra que sempre rep la part més dèbil, que ara no només cobrarà menys sinó que a més a més ho farà a deshora. És d’esperar que a les properes eleccions les persones perjudicades per aquestes mesures ho tindran molt en compte a l’hora de decidir el seu vot. Els nostres governants poden castigar-nos a tothora, nosaltres només tenim una única oportunitat cada quatre anys per tornar-nos-hi. A veure si la sabem aprofitar.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

sempre m'he preguntat quina és la raó perquè, després de tants anys de traspassos de la sanitat i l'educació, encara haguem de funcionar amb el concert. ànima de càntir que sóc! i no vull dir el que penso perquè penso molt i molt malament, però molt de molt eh!

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Ja pots dir el que penses, ja, que aquí no hi ha censura.

Clidice ha dit...

no cal, m'hi jugo un pèsol que ja t'ho imagines ^^

Ramon Torramilans Roca ha dit...

No sé per què dius que no ens els mereixem. Si home que ens els mereixem, per burros i mesells.
No sé per què però m'ha vingut a la memòria allò que diu: "Vinieron los serracenos y nos molieron a palos, que Dios ayuda a los malos cuando són más que los buenos".
És per coses com la d'aquesta entrada, i moltes altres de les que has fet en el passat, que m'he passat a una situació d'stand by en alguns dels meus murs i blogs.

Miquel Saumell ha dit...

Ramon,
Tots sabem que al final sempre acaben guanyant els bons, que no són ells precisament.