.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 16 de juny del 2010

Poc seriós

Lamento ser tan crític amb els dirigents sindicals, però és que s’ho guanyen a pols. Alguns sindicats han anunciat que després de molt rumiar-s’ho finalment convocaran una vaga general... d’aquí a tres mesos i mig, precisament el dimecres 29 de setembre, Sant Miquel, el dia meu sant. Bé, que sigui el meu sant és purament anecdòtic i no té més importància, però que en comptes de fer la vaga ara la deixin per la tardor em sembla una mica estrany, i això sense entrar en l’oportunitat o no de convocar aquesta vaga. Suposo que ara no s’atreveixen a convocar vaga per por a un nou fracàs estrepitós, com va passar l’altre dia amb la fallida vaga de funcionaris públics. Dos fracassos seguits en tan poc temps seria massa per la ja molt minsa credibilitat dels sindicats. D’aquí a la tardor ja en parlarem, poden passar moltes coses en tant temps, però això sí, mentrestant els líders sindicalistes sempre podran dir que ells ja han complert amb les seves amenaces de convocar la famosa vaga general. Tot plegat resulta poc seriós.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

quan ho vaig escoltar vaig tenir la sensació d'estar "quedant". "quedem per un partidet? per una costellada? per una vaga general? si, si, ja ens trucarem". I és que se'ls creu algú a aquests senyors?

Miquel ha dit...

Crec que s'està preparant una vaga a nivell europeu pel dia de Sant Miquel, patró de l'exèrcit cristià que derrota el dimoni. Serà una metàfora? Ara, que ben mirat les esquerres no hi creuen en tot això...

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Sembla ser que "aquests senyors" tenen més gent que se'ls creu que militants que paguen la quota.

Miquel,
Al meu entendre, l'excusa de la vaga europea no és excusa per esperar-se més de cent dies.

Unknown ha dit...

Pagaran car el servilisme que han demostrat a ZP. El pitjor de tot és la desprotecció creixent dels treballadors (actius o a l'atur), que han d'empassar-se la grogor d'aquesta parella. La vaga general fa més d'un any que s'hauria d'haver activat.

Miquel Saumell ha dit...

Josep,
No sé si ho pagaran car però sí sé que de moment els que ho estem pagant car som els contribuents que mantenim a tota aquesta colla.