.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 7 de març del 2011

Agatodor, Ardó, Capitó, Efraïm, Elpidi, Eteri, Gaudiós, Teofilacte

Coneixeu algú que porti un d'aquests noms? Doncs feliciteu-lo, avui és el dia del seu sant. I si és barceloní, feliciteu-lo per partida doble; podrà celebrar el seu sant en un dia festiu, ja que l’encara alcalde Hereu va decidir que avui fos festa a Barcelona. Sí, avui, dilluns 7 de març, un dia qualsevol que a part dels sants esmentats i algun altre no se celebra res en especial, és festa local a Barcelona. Com si no hi haguessin altres dates més nostrades al calendari per consensuar-ne una que generés una mica més de complicitat entre els barcelonins!

No desconec que aquests dies hi ha allò de la setmana blanca, una altra improvisació del govern anterior que diuen que no es repetirà. Però intentar dissimular amb un dia de festa el problema familiar que s’ha generat amb la setmana blanca em sembla més aviat ridícul. Això sí, segons l’ajuntament, el 7 de març és la data que ha rebut més suports per part del Consell de Ciutat (que, vés per on, presideix el propi Hereu) i altres organismes municipals, així com les AMPA's a través del Consell Escolar que, quina casualitat, també presideix el propi Hereu. Resulta entendridora la unanimitat que genera aquest alcalde a pocs dies de plegar.

En nom dels barcelonins que es diuen Agatodor, Ardó, Capitó, Efraïm, Elpidi, Eteri, Gaudiós o Teofilacte, moltes gràcies senyor alcalde!

2 comentaris:

Clidice ha dit...

El trobareu a faltaaaaaar, que a veure d'on treureu un alcalde més distret que aquest eh? Si us ho passeu de conya! :P

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
No et dic que no, però si fos així com dius seria frustrant.