.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 20 d’abril del 2011

Comme d’habitude

La franquícia catalana del PSOE ha amenaçat amb votar diferent de la seva casa central quan properament es sotmeti a votació dels parlamentaris espanyols el pagament pendent d’uns diners que Espanya deu a Catalunya, i que es fa el ronso per fer-ne la transferència. D’amenaces d’aquestes ja se n’han vist unes quantes al llarg dels darrers trenta anys, i algunes per a temes bastant més greus. Però aquestes amenaces mai s’han acabat materialitzant. Tot indica que ara passarà exactament el mateix. Els 25 diputats socialistes catalans obeiran com a xaiets les instruccions de votació que els transmetin els seus franquiciadors des del carrer Ferraz de Madrid. I mentrestant els dirigents de la franquícia catalana del carrer Nicaragua de Barcelona (Iceta, Montilla, Nadal, Zaragoza...) respiraran tranquils. Res es trencarà. Com sempre. Comme d’habitude.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TRENCAR LA DISCIPLINA VOT?...AI QUE HAN PETO¡¡¡¡¡¡PER CERT AQUEST "CANTAMAÑANAS"NO VAN VOTAR AFIRMATIVAMENT ELS PRESOPOSTOS GENERALS ON AQUESTA PARTIDA YA NO CONSTABA?.....AIXO DEE LA PARTITOCRACIA QUINA FARUM¡¡¡¡
JUGAN AMB BCN.

Miquel Saumell ha dit...

Oliva,
Gràcies, poc més hi puc afegir.