.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 16 de setembre del 2013

Una proposta extravagant

Em sap greu haver de tornar a parlar d’aquest personatge, però aquests últims dies ha tornat a estar d’actualitat. El líder de la franquícia socialista catalana Pere Navarro va dir l’altre dia que Catalunya i Espanya potser necessiten un mitjancer per facilitar el diàleg. Doncs no és cap tonteria, és més vell que l’anar a peu que quan dos no es posen d’acord la figura del mitjancer sempre pot ajudar a trobar una solució al conflicte. Un mitjancer neutral? Per què no? Penso que per una vegada que des de fa molt temps Navarro ens fa una proposta política sensata i amb sentit comú se li hauria de reconèixer el mèrit.

Ara bé, tot el seu mèrit se’n va anar en orris quan va afegir que el senyor Borbón podria ser la persona indicada per fer aquesta tasca de mitjancer. És a dir, segons la proposta de Navarro les delegacions de Catalunya i Espanya podrien dialogar de tu a tu estant presidides per un personatge que fes de jutge i part alhora, perquè és evident que els interessos del senyor Borbón són els que són. Cal aclarir que quan va plantejar aquesta proposta Navarro semblava anar serè i parlar seriosament. I després alguns encara diuen que el federalista Navarro no té sentit de l’humor!

Per cert, és el mateix senyor Navarro que fa pocs dies demanava al senyor Borbón que abdiqués. Esperpèntic.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Els dependentistes sempre intenten manipular tot perquè aquí no hi hagi res més que la seva voluntat sense demanar opinió a ningú més.

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
Tu ho has dit.