.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 12 de novembre del 2013

Campions catalans

Amb aquell orgull patriòtic de to més aviat caspós al que ja ens tenen acostumats, Espanya proclama a tort i a dret que els tres nous campions del món de motos de velocitat d’aquest any són espanyols. Diuen que una cosa així no havia passat mai abans.

Vegem-ho! Maverick Viñales, nou campió del món de Moto3, és de Roses. Pol Espargaró, nou campió del món de Moto2, és de Granollers. Marc Márquez, nou campió del món de MotoGP, és de Cervera. I per cert, Laia Sanz, la multi campiona del món femenina de motos en diferents especialitats fora carretera, a qui també ens presenten sempre com a espanyola, és de Corbera de Llobregat. Són aquells petits detalls que massa sovint alguns amaguen, segurament sense mala intenció. O sí, ves a saber.

Felicitats a tots quatre, i que segueixi la ratxa!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Normal que no vulguin deixar escapar els seus campións del país

Miquel Saumell ha dit...

pons007,
Per a ells, sí.