.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

diumenge, 9 de febrer del 2014

Ahir a Palma

(Foto: Regió 7)

Ahir una persona molt coneguda va haver d’anar a Palma a declarar com a imputada davant d’un jutge que investiga un possible delicte fiscal que presumptament podria haver comés aquesta persona. Fins aquí tot normal, aquestes coses passen cada dia a tots els jutjats.

Ara bé, resulta sorprenent que el debat públic dels dies previs a la citació judicial s’hagi centrat, majoritàriament, en la manera d’entrar al jutjat de la persona imputada (en cotxe o a peu) i no en els detalls del possible delicte que investiga la justícia.

Digueu-me malpensat, però vaig arribar a la conclusió que aquest debat de tafaneries potser va estar alimentat sota mà des de la pròpia defensa de la persona imputada, per tal de crear un fals debat secundari que tapés el tema de fons objecte de la citació.

Sigui com sigui, que el debat d'avui sigui com arriba una imputada al jutjat (en cotxe o a peu) ens dóna una bona pista del nivell intel·lectual del país. I després encara diem que tota la culpa del que ens passa és dels polítics. No és pas veritat.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

quan a un l'acostumen a consumir ranxo, només sap trobar el gust al ranxo. Els últims trenta anys ens els hem passat derivant cap al fast-food, ara no vulguis que la gent comenci a demanar menús degustació :( I en això no hi ha innocents, que la casta que ens ha governat sap molt bé el que ha fet. Que consti que dic "casta" i no "polítics", que en els països civilitzats sol ser tota una altra cosa. Salut.

Jordi ha dit...

Crec el mateix. I ara continuaran amb qui ha tret fotos o vídeos...

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Amen!

Jordi,
Primer foto i després vídeo, sí.