.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 7 d’octubre del 2014

I tot indica que els corruptes tornaran a guanyar les eleccions

(El Mundo d’avui)
(El País d'avui)

Se’n foten del poble, ens roben a la cara sense cap vergonya i... totes les enquestes diuen que els corruptes i col·laboradors necessaris tornaran a guanyar. Quin fàstic!

3 comentaris:

Oliva ha dit...

CAL RECORDAR ALLO DE "DESPUES DE FRANCO LAS INSTITUCIONES..."I EL PALCO DEL BERNABEU,AQUESTA ES L'ESPANYA AUTENTICA,LA DE "LOS PICAROS",QUE CONTINUAN FENT MOLTA GRACIA,I LA DE LA POR. PERQUE FE NET?,S'AIXI MAMEM TOTS.

Rogger ha dit...

Sempre ens quedarà la opció d'escons en blanc... ;-)

Miquel Saumell ha dit...

Oliva,
O sigui, que com alguns sempre denunciem, "la ejemplar transición política española a la muerte de Franco" va ser una gran comèdia de la que bàsicament es van aprofitar els franquistes suposadament reciclats a demòcrates.

Rogger,
Com a "candidat a no ocupar l'escó si hagués sortit elegit" en les diverses eleccions a les que em vaig presentar, segueixo pensant que Escons en Blanc és una excel·lent opció pels que no saben a qui votar i optarien pel vot en blanc o per quedar-se a casa ;-)