.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 3 d’octubre del 2014

El president Mas i el MUE

El MUE, és a dir, el “Movimiento Unionista Español” format per la majoria dels partits polítics, organitzacions patronals i sindicals, mitjans de comunicació, de dretes i d’esquerres, etc. acusa el president Mas de ser l’únic dolent de la pel·lícula, i amaga als espanyols que el president Mas no està sol, ni molt menys. El MUE amaga que el president Mas té el suport de més de les tres quartes parts dels diputats del Parlament, de més del noranta per cent dels ajuntaments catalans, de les quatre diputacions catalanes i de la majoria dels consells comarcals i, last but not least, d’una part molt significativa de la societat civil de Catalunya.

Per tant, és evident que el president Mas no està sol sinó que té al seu costat la majoria del poble. En conseqüència, el que el MUE anomena la deriva independentista de Mas no és un caprici del president Mas, com ells no es cansen mai de repetir, dia sí i dia també, sinó que és fruit de la voluntat majoritària del poble de Catalunya, políticament liderat, això sí, pel seu president, com no podria ser d’altra manera. Això és exactament així i el demés són trons. Tots ho sabem, ells tampoc ho ignoren, però el MUE prefereix no explicar la realitat als espanyols. Un engany més, i van...

2 comentaris:

Clidice ha dit...

segueixen la màxima goebbelsiana de què si una mentida la repeteixes moltes vegades, i amb total convicció, al final resultarà que s'acceptarà com a veritat. El mal és que a aquests fòssils la societat digital els ha enganxat amb el pas canviat, i això ja no hi ha qui ho pari.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
De la mateixa manera que les eines de la societat digital mal utilitzades faciliten la manipulació de determinades masses (per exemple, els "fòssils analògics" que no han sabut/volgut/pogut evolucionar amb els temps actuals), ben utilitzades també resulten de gran ajut per evitar-la.