.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 23 de desembre del 2008

Una demostració que res és impossible

5 comentaris:

Trina Milan ha dit...

Malgré tout, la rifa ha deixat a Catalunya el que no deixa el Govern Zapatero...i en Montilla que resisteix...fins quan? salut Miquel

Miquel Saumell ha dit...

Malgré tout... no et càpiga dubte que d’una manera o d’una altra Zapatero ens descomptarà el premi de la rifa del xec del finançament... això suposant que al final hi hagi xec a favor de Catalunya, ja que es podria donar el cas que un cop fets els números pels experts monclovites resultés que Catalunya encara deu calés a la metròpoli... i el xec de liquidació l’hagués de fer Montilla... amb els nostres calés.
Per si les mosques, Trina, no facis cas al govern i estalvia, no gastis massa, que l’any vinent pot ser (segur que serà) pitjor que 2008.

Trina Milan ha dit...

Miquel,
gràcies per l'avís...tu ets un expert en preveure comportaments econòmics, és una part de la teva feina, i per mi ets referent..procurarem no fer despesa innecessària...malgré tout, llibres hi seran, per la família i pels amics
salut

Anònim ha dit...

Estaba ficant-me al dia mirant comentaris i he vist que n'has eliminat dos, cosa que si recordo bé no havies fet mai. Et puc preguntar el perquè? Espero que no estiguem davant d'una nova era de censura....(ironia)

Miquel Saumell ha dit...

Hola David,
Tot podria ser (mai se sap que farem demà) però la cosa és molt més senzilla del que sembla. Quan llegeixis que el comentari ha estat eliminat per "l'autor" vol dir que ha estat eliminat per l'autor, sí, però no per l'autor del blog (que sóc jo) sinó per l'autor del comentari.
Així que de moment aquí seguim sense censurar ningú. I que duri!
Bon Nadal!