.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 9 d’octubre del 2009

Carod demana "calma"

Carod demana "calma" en relació amb la seva exclusió de les llistes electorals d'ERC (de l'Avui d'avui).

Senyor Carod,

Doncs miri, què vol que li digui, no sé si ens podrem aguantar, no sé si podrem mantenir la "calma" que vostè tan humilment ens demana. La majoria dels catalans estem molt més que tristos, estem tan emprenyats amb la seva defenestració política que potser no podrem mantenir la "calma", potser sortirem tots al carrer exigint el seu retorn a la primera fila de la política, així com una Creu de Sant Jordi compartida amb el senyor Puigcercós com a agraïment pels serveis prestats fins ara.

Miri, no ens enganyem, del desprestigi que s'ha guanyat merescudament Esquerra (abans ERC) en els darrers sis anys tan responsable n'és vostè com el senyor Puigcercós. Tanto monta, monta tanto. A vostè el treu Puigcercós, això ja queda clar. Ara només s'ha de veure qui enviarà el motorista a Puigcercós.

6 comentaris:

Clidice ha dit...

Ja fa molt temps que el senyor Carod hauria d'haver desaparegut de la primera fila, però la temptació de manar, de "fer múscul", va ser massa forta. Ara mana el partit, tot controlat, no hi ha veus dissidents, no hi ha diàleg. Això en un partit assambleari, sembla una conya no?

Sílvia Claveria ha dit...

Ara parlo des de l'opinió i sense gaires dades a la mà. Però d'aquí a un any se celebren les eleccions autonòmiques i no crec que els resultats no siguin molts alentador per ERC.

Ferran Porta ha dit...

Quin fart de riure, escoltar en Puigcercós justificar l'exclusió de Carod perquè "a ERC calen cares noves". Quines penques té el paio!

Anònim ha dit...

"ROMA NO PAGA TRAIDORS" OI?.
AN PORTABELLA,UN DELS "DESAFECTES",AVANS JA VA TRAIR A COLOM,ARA A CAROD....PUIGCERCOS POTS DORMIR TRANQUIL?.
JUGANT AMB BCN.

Artur ha dit...

ERC s'anirà diluint en desenes de partidets i grupets. Els centímetres quadrats de titulars de diaris i noticiaris és inversament proporcional a l'interès que pugui tenir la societat catalana amb Esquerra.

Miquel Saumell ha dit...

Bon dia Clidice, Sílvia, Ferran, Oliva i Artur,
S’agraeixen els comentaris. I parlant d’independència, que com tothom sap no arribarà precisament de la mà d’esquerra, aneu-vos preparant per veure la desfilada militar que ens passaran d’aquí una estona per la tele espanyola, com una mena d’assaig per quan aquests “muchachos” decideixin tornar a fer una entrada triomfal per la Diagonal en aplicació de l’article 8 de la "constitución española". No us ho perdeu, sobretot la entranyable cabra de la “legión” (o potser ara la tenen desplaçada en comissió de servei a l’Afganistan, chi-lo-sa?)