.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 15 de juliol del 2011

Los Martínez

No tots els joves es troben aturats. En conec uns quants que no paren de fer coses, i a base de feina, esforç i no llençar mai la tovallola se’n van sortint. Per exemple, l’Alex i l’Alfonso, que a banda de treballar en feines diguem-ne més convencionals com poden ser un estudi de disseny o un banc, s’ho passen d’allò més bé i potser fins i tot guanyen alguns calerons amb el duo musicòmic que van formar fa uns anys anomenat Los Martínez. Entre les seves cançons més conegudes hi ha El Baile de la Maripa. Típic espectacle per anar-hi a l’estiu... i també a l’hivern.

3 comentaris:

tinquiereserjuez ha dit...

Me encantan!! son unos cracks! el baile de la maripa es un hit! xD

marta (volar de nit) ha dit...

Hola! Acabo de votar pel teu blog a Premis Bloc Catalunya. I encara diria més: espero que guanyi!!

Miquel Saumell ha dit...

Tin,
Coincidim. Aquest juliol em sembla que encara actuen al Llantiol.

Marta,
T’ho agraeixo perquè almenys així no em quedaré a zero. Però tots sabem que hi ha blogs molt millors que el meu i, a més a més, no m'autopromociono gens ni mica. Tot i això sóc un “veteranu” d’aquests premis: aquesta és la quarta vegada que m’hi presento.