.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 13 de gener del 2010

Ara el responsable ja és Montilla

Per motius que no vénen al cas no vull entrar ara en els resultats de la investigació judicial sobre l’incendi d’aquest estiu que es va saldar amb cinc bombers morts i un sisè bomber greument ferit. Suposo que algun dia hi haurà un judici i la sentència serà la què serà. Però sí que vull entrar en la lamentable reacció, entre prepotent i xulesca, protagonitzada per la quota verdcomunista del govern tripartit. Ja fa temps que penso que a aquests personatges no se’ls pot demanar més del que poden donar de sí, que ja s’ha vist repetidament que no és massa. I és que d'on no n'hi ha no en pot rajar. Ara hi ha qui torna a demanar la dimissió dels que sens dubte són els més grans incompetents d’aquest govern. Però ells ja han dit que no dimitiran i, arribats a aquest punt, ara el responsable ja és Montilla, la única persona que té a les seves mans desempallegar-se d’aquesta quota d’incompetència governamental.

6 comentaris:

Clidice ha dit...

per un viatge a Perpinyà el president de la Generalitat va fer plegar el senyor Carod. Com tu, estic esperant. Però val més que no ens juguem res, perquè jo aposto perquè no es mourà ningú. Ah! aposto un pèsol.

Clara Esquena i Freixas ha dit...

Veure Baltasar tirant pilotes fora aquests dies ha estat pertorbador. Tot aquest tema és realment fosc, l'incendi va ser provocat i els pijoprogres defensant la hipòtesi del llamp i, a més a més, silenciant les evidents hipòtesis alternatives. Ho trobo molt greu.

kika ha dit...

foten angúnia tots... perquè tots callen... ningú dóna la cara... tots són uns pocavergonyes... de tots els colors, tan del tripartit com de fóra.
ala! ja m'he quedat descansada! :-)

Miquel ha dit...

Jo hi veig dos problemes. Primer, quan l'incompentent suprem és el màxim responsable poc podem esperar d'ell. I segon, Montilla no pot tocar cap peça perquè se li desfà el tripartit i s'acaba el govern.

És el que té governar sense haver guanyat mai res: manats per perdedors durant dues legislatures.

joliu ha dit...

És dur haver d'aguantar aquests paons inflats que continuarien essent l'últim partit del parlament si no fos per l'arribada de Ciutadans.
Un tio que va col.locar la filla amb un sou públic de 60.000.-€ anuals just acabada de sortir de periodisme....
Ara ens diu que el Saura no li ha dit res en tots aquests mesos...
Aquest home va a la feina cada dia? Li heu sentit dir alguna cosa des del 'pla de l'habitatge'?

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Sobre les conseqüències de la famosa excursió carodiana a Perpinyà et recordo que el president no era el mateix que tenim ara. Montilla és d’aquells de no canviar res, no fos cas... que també el canviessin a ell.

Clara,
El més greu és que tot això no tindrà conseqüències polítiques, tot i que hi ha encara la possibilitat que en tingui de penals. Estaria bé que algun alt càrrec polític acabés una temporada endreçat a Can Brians.

Kika,
Segur que t’has quedat ben descansada però la vida segueix i la pregunta del milió és: a qui haurem de votar la propera vegada per tal d’evitar que aquests episodis es repeteixin?

Miquel,
És ben trist però és exactament així, a veure si la propera vegada fem que almenys aquest trio no sumi 68. Qualsevol canvi que hi hagi serà necessàriament a millor.

Joliu,
Haig de reconèixer que la imatge que tenia del Baltasar alcalde de Sant Feliu no era pas dolenta, però sembla que el veritable Baltasar és aquest prepotent i lamentable personatge que es passeja amb Audi de conseller. Per cert, un dels cotxes més contaminants de la seva categoria.