.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 27 de gener del 2010

La criminalització del diàleg

Amb aquest mateix títol el diari El Punt publica avui un article meu, que en versió digital (gratuïta) trobareu clicant aquí, i en versió paper (un euro amb vint al quiosc) a la pàgina 14 de l’edició "Comarques Gironines" i a la pàgina 15 de l’edició de "Barcelona". Espero que us agradi encara que sóc ben conscient que acontentar tothom és una tasca del tot impossible; de fet tampoc és aquest el meu objectiu.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

Un bon article. El mal del nostre país, aquest o l'altre, és que encara vivim en la ideologia de la dictadura, tan els d'un signe, com els de l'altre. I en realitat no ens importa saber exercir la democràcia, perquè el que volem és que la nostra idea sigui l'única possible. D'ençà la transició hem avançat ben poc, tot plegat només és una façana, de càrrecs ben remunerats, però una democràcia de poble del Far West de les pel·lícules.

Clara Esquena i Freixas ha dit...

Les persones que volen agradar i complaure tothom amb les seves opinions corren el risc de ser insípids, inodors i incolors, els columnistes s'han de mullar! Felicitats per l'escrit.

Ferran Porta ha dit...

L'hauria pogut signar jo. Subscric les teves opinions; són de calaix, al meu entendre.

kika ha dit...

crec tens raó en tot... i és una pena que tot això s'hagi d'explicar!

Miquel Saumell ha dit...

Clidice, Clara, Ferran i Kika,
Moltes gràcies per les vostres aportacions però sembla ser que en aquest tema no tenim grans discrepàncies.
Demà parlaré del color marró, i em temo que ja no hi haurà tanta unanimitat.