.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 29 d’abril del 2011

El Petit Príncep

No fa gaire vaig conèixer l’existència d’una associació sense ànim de lucre anomenada El Petit Príncep de Catalunya, que té entre els seus objectius fomentar el coneixement i els valors del llibre El Petit Príncep : l’amistat, la solidaritat, la pau, la diversitat, la tolerància, els drets humans, etc. Si creieu que el tema us pot interessar, a la seva web hi trobareu totes les informacions sobre les activitats que porten a terme a l’entorn de l’obra més coneguda de l’escriptor, poeta i aviador francès Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944). Llegeixo que associar-s'hi només costa un euro al mes.

2 comentaris:

Marc ha dit...

He llegit que diumenge 15 de maig a les 11 del matí hi haurà una lectura pública d'aquest llibre a la plaça del Rei de Barcelona.

Miquel Saumell ha dit...

Marc,
Gràcies per fer-nos-ho saber.