.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 31 de març del 2014

Un desenllaç gens inesperat

Collboni, el candidat de l'aparell, va acabar guanyant les primàries socialistes de Barcelona. Cap sorpresa amb el nom del guanyador però sí amb la manera irregular d'assolir el triomf, amb uns fets lamentables que han estat àmpliament explicats pels mitjans de comunicació però que, curiosament, els contrincants de Collboni encara no han denunciat (*) tot i que, al meu entendre, seria la seva obligació moral fer-ho. Si amb greus irregularitats com les de dissabte els renovadors miren cap a una altra banda després que no es queixin que el partit vagi com va; ni que només sigui per omissió els quatre contrincants de Collboni en serien igualment responsables.

A continuació reprodueixo cinc comentaris meus publicats via twitter i referits al desenllaç d’aquesta lamentable ficció democràtica:

1/ Llegint les denúncies contra la candidatura de Collboni, si no acaba guanyant les primàries és que, a més a més, els seus són uns ineptes.

2/ Tal com esperava el politburó PSC, el guanyador de les primàries socialistes és Collboni. Els seus apoderats s’han guanyat el sou.

3/ Resultats definitius primàries socialistes Barcelona: Collboni 2539 Andrés 1702 Martí 1515 Bonet 1102 Martínez-Sampere 589.

4/ Veient la tupinada d'ahir no costa d'entendre el divorci de la ciutadania amb la classe política. Fàstic d'aquesta gentussa que fa trampes!

5/ Si Collboni fos un senyor com cal es retiraria de les primàries, demanaria públicament perdó i es tancaria a meditar en un monestir trapenc.

Em temo, però, que tot seguirà igual, i els socialistes continuaran experimentant una davallada electoral que sembla no tenir límit. En fi, per ells va el pollastre.

(*) Finalment el candidat Martí ha denunciat els fets, però la seva denúncia no ha estat acceptada.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Només verifiquen el ser PPSOE

Clidice ha dit...

Reconec que els del PSC són admirables. Vaig pensar que amb Montilla havien tocat sostre i va sortir en Navarro. Ara això. Vinga! Festa! Marededéusenyor!

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
La marca "PPSOE", una gran marca que ho diu tot ;-)

Clidice,
I espera't, que després de Navarro en pot venir un altre que encara el faci bo ;-)