.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 8 d’agost del 2016

Maneres de vestir

Quan només em represento a mi mateix puc anar vestit com em sembli, i no haig de donar explicacions a ningú. Així, un dia puc anar amb americana i corbata al matí, i amb texans i calçat esportiu al vespre. Tot depèn d’amb qui m’hagi de trobar i de quina imatge vulgui transmetre de mi mateix. Això sí, sempre procuro que allà on vagi el meu vestuari no desentoni. Si m’haig de trobar amb un client que sé que acostuma a anar vestit d’una determinada manera no se m’acudirà presentar-m’hi vestit d’una manera massa diferent, com si volgués donar-li una lliçó. Allò de el cliente siempre tiene razón manté la seva plena vigència, fins i tot quan penses que no la té.

Dit això, els diputats del Parlament no només es representen a si mateixos i als seus partits sinó que ens representen a tots. No m’agrada que quan són a l’hemicicle vagin vestits com si sortint d’allà haguessin d’anar a la platja sense temps de passar per casa a canviar-se. Seré més clar: al Parlament no m’agraden les xancletes ni els xandalls, ni les samarretes amb lemes propagandístics ni les bermudes. La llibertat de vestuari que exerceixen alguns diputats pot caure en alguna contradicció. Pot constituir, si més no, una clara manca de respecte cap als funcionaris i bidells que estan al seu servei i que, aquests sí, estan obligats a anar vestits d’una determinada manera. Els diputats de la CUP potser ni ho han pensat.

5 comentaris:

luis ha dit...

Miquel, estic d'acord. El tema de la vestimenta es important. Ara, als de la CUP els entenc. Pensa que la gran majoria dels seus votants vesteixen igual o pitjor. Anar amb camisa, americana si vols i sabates, avui encara per a molts es ser un pijo i els de la CUP no volen donar aquesta imatge. Segurament perque saben que canviant el vestuari i les idees una mica perdrient molts vots i justament ells no s'ho poden permetre. Ho vec normal.

Miquel Saumell ha dit...

Luis,
Gràcies, veig que coincidim. De la CUP, però, també hi conec algun "pijo", però reconec que és l'excepció ;-)

Oliva ha dit...

D'ACORD,ABSOLUTAMENT,ELS DE LA CUP,COM ELS "COLAUISTES",VIUEN DE LA PANCARTA,LA BRONCA I LA PROVOCACIO...I AQUEST "VESTUARI" ES PART D'EL ESPECTACLE.

Miquel Saumell ha dit...

Oliva,
Ara comencen a ser conscients que amb la samarreta i la pancarta no n'hi ha prou per resoldre els problemes. I no és que ho digui jo, m'ho han admès des de dins.

luis ha dit...

I amb l´americana i la corbata tampoc n´hi ha prou. Els problemes només es resolen treballant dur dia rere dia. I de vegades ni així.