.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 26 de juliol del 2008

Generació “Web tres punt zero”

4 comentaris:

Esther del Campo ha dit...

Molt bona aquesta vinyeta! :)
Però em fa pensar en què els qui són de la generació web tres punt zero són els pares, i el nadó del cotxet ja serà de la quatre o la cinc...
Convisc a diari amb una adolescent de catorze anys i és evident que ha canviat molt la manera que tenen d'interactuar amb internet. Ja no cerquen a google, busquen directament a youtube, ho necessiten visualitzar, la lletra es fa massa pesada per a ells.

Trina Milan ha dit...

Miquel,
he visitat el teu blog i et felicito, gràcies pel teu comentari al meu. Veig que tenim "coneguts virtuals comuns" ;-) És ben bé que la xarxa és global però que els interessos són molt grupals.
Molt bo l'acudit 2.0, estem reiventant noms i conceptes, i això és molt interessant.
Hi tornaré per aquí,
salut

Miquel Saumell ha dit...

Esther, parlo per mi però em sembla que ets massa optimista o una mica avançada en el temps. Jo amb prou feines em considero un “projecte de web mig coma sota zero”, i encara en ple estat de permanent aprenentatge.

Trina Milan, buscant una altra informació he vist lo dels premis i sense pensar-m’ho gens ja m’hi he apuntat, en la categoria “personals”. No sé si potser trobaran que sóc un pèl massa políticament incorrecte. En fi, cadascú és com és i... Dios en la de todos. Ens anirem llegint.

losimo ha dit...

Molt bó, molt bó!!! xDD