.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 31 de juliol del 2008

Fer vacances no vol dir necessàriament marxar

Jo podria ser perfectament el Fernández que s’amaga a l’arxivador.

He passat moltes vegades per davant de Benidorm sense aturar-m’hi, sempre passava de llarg. Però fa uns anys, un dia, tornant de Múrcia, vaig dir-me: va, entra-hi, que avui no et ve d’una hora. Doncs bé, amb menys d’una hora en vaig tenir prou per adonar-me que allò, per a mi, no seria mai un lloc per anar de vacances. Aquells gratacels que quasi (o sense el quasi) fan ombra a la platja. I tota aquella gentada anant amunt i avall. Ja us ho regalo. Vaig sortir-ne escopetejat i no hi he tornat a posar els peus mai més.

Això sí, amb tots els meus respectes i tota la meva simpatia per la gent que els agrada passar les vacances a Benidorm i llocs semblants. De benidorms la costa mediterrània n’és plena, massa plena pel meu gust. Afortunadament no tothom té els mateixos gustos i no tots anem als mateixos llocs ja que si fos així... pas que hi cabríem! Aquest agost no aniré enlloc i em quedaré a Sarrià però, com cada any, reduiré l’activitat en general, i la d’aquest blog en particular. Tampoc és que tanqui la barraca del tot doncs alguna cosa aniré dient, de tant en tant, segons com ho vegi.

Avui tenim, per exemple, el tema recorrent dels “Carod Bros”. Un dels germans és un conseller que es fa dir, i molts li diuen, vicepresident, i a l’altre ens l’han col·locat de delegat a Paris del germà aspirant a vicepresident. D’aquesta manera tot queda a casa, tot queda en família. Alguns mitjans de comunicació, que solen ser els mateixos que parlen del vicepresident que no existeix, veig que al germà ja li diuen ambaixador, en una nova demostració de que la capacitat de fer el ridícul que tenen alguns no sembla tenir límits.

Us desitjo un bon mes d’agost a tots els visitants d’El radar, tant als que feu vacances com als que no en feu.

7 comentaris:

Eli ha dit...

Hola holaaaa!!!
Gràcies per la teva visita!!!
Mira ja tenim una cosa en comú... No ens agrada Benidorm...
Jo fujo de les aglomeracions i de la gentada.. i també dels gratacels i de les cues per anar a la platja...
Així per exemple, abans m'en aniria a Menorca, que és la meva illa preferida...
Doncs vinga, dit això, BONES VACANCES... i tornaré de visita pel teu blog... això sí, serà al Setembre!
;-)

Miquel Saumell ha dit...

Gràcies, Eli, d'això teu en dic jo un comentari matiner.
A Menorca, i més concretament a Ciutadella, espero ser-hi uns dies al setembre, quan la massa ja hagi marxat.
Bones vacances!

Anònim ha dit...

Miquel, sort que tu em serveixes d'informatiu-express de determinats temes que no segueixo... reconec que últimament pràcticament ni obro la tele ni compro premsa seriosa...
A mi em queden sis dies hàbils (que no útils) i després tres setmanetes...
En aquesta època no hi ha qui treballi, és duríssim.

Bé, que tingueu una molt bones vacances, i Miquel, si et quedes per Sarrià, treu el cap per la finestra de tant en tant i mira cap al sud per comprovar que per aquí tot va bé, please!

Miquel Saumell ha dit...

Rosalita, de premsa seriosa jo pràcticament tampoc en compro, més que res perquè per més que en busco no en trobo. A vegades he arribat a pensar que el que em passa no és que no la sàpiga trobar sinó que simplement ha desaparegut dels quioscos, o potser és que jo m’he tornat massa exigent, o un fifty/fifty.

Seguiré el teu consell i de tant en tant trauré el cap per la finestra. De moment, Diagonal avall sembla tot en ordre, i Diagonal amunt també.

Anònim ha dit...

Juliol i agost, per a mi, són els millors mesos per treballar, sempre que si estàs davant d'un ordinador tinguis una mica d'aire condicionat. Als despatxos no sona el telèfon i es fa feina molt més tranquil·lament. Endemés, si implica que les vacances encara no s'han fet i vol dir que es faran al setembre o a l'octubre, la situació és sensacional, sens dubte.
Bon mes d'agost!

Esther del Campo ha dit...

Jo em vaig passar quinze dies a Marina d'Or fa uns anys, i allà només podia pensar en d'on havia sortit tants diners per a fer apartaments i tants turistes per a omplir-los... Benidorm, no l'he trepitjada mai, ja et diré què tal el dia que hi vagi.

Bones vacances per Sarrià! Jo, de moment, tampoc em mouré de la meva ciutat, toca treballar.

Miquel Saumell ha dit...

Dues setmanes a Marina d'Or també té el seu mèrit però és el que deia, hi ha d’haver gent per tot per tal de no trobar-nos tots al mateix lloc. Que tinguis un bon agost, Esther, ni que sigui pencant.