.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 20 de setembre del 2008

Els somnis

Aprofitant que durant el cap de setmana l’autor d’aquest blog es troba fora de sa península, el seu blogmaster ha decidit penjar aquell post sobre “els somnis” que estava pendent des de feia temps. Si no us acaba de fer el pes, avui el Miquel no n’és pas responsable. Gràcies i fins a la tornada (Clickair mediante...)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No estic segur de veure la gràcia del acudit així que m'agradaria que algú m'ilumini.

Miquel Saumell ha dit...

Bon dia Carles i gràcies pel teu comentari.
Buscar il•luminació en els dibuixos d'Andrés Rábado, normalment bastant foscos, és una tasca força complicada. Penso que no s'hi ha de buscar la gràcia, tot i que de vegades en fan i molta, sinó una forma de fer crítica social de la manera més descarnada, feta des d'una profunda ironia acompanyada sovint d'una bona dosis de sarcasme.

Anònim ha dit...

Hola miquel i gràcies per contestar. Potser no m'he explicat bé del tot. Quan he parlat de gràcia em referia just a la ironia i al sarcarsme al que et refereixes. El dibuix m'ha agradat molt ja que m'encanta la ironia. Simplement he pensat que el dibuix intenta dir algú més que la fàcil interpretació, per això buscaba altres opinions.