.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 24 de febrer del 2009

Don Mariano plega

Alguns diuen que ha dimitit i altres que l’han fet fora. Formalment marxa ell per iniciativa pròpia però la veritat no la sabrem mai. El fet és que en un país com el nostre on, per més motius que hi hagi per fer-ho, els polítics s’enganxen amb Araldit a la poltrona del càrrec i no pleguen ni per casualitat, ahir es va produir una rara excepció a aquesta regla. El ministre caçador Don Mariano finalment ho deixa. Francament no m’ho esperava però crec que és una bona notícia. L’únic retret que se li pot fer (a ell mateix si és ell qui marxa, o al seu cap Zapatero si és que l’ha hagut d’ajudar a marxar) és que ho fa una mica tard. Darrerament ha provocat un desgast al seu partit que s’hagués pogut evitar. I és que aquestes coses, si passen pocs dies abans d’unes eleccions poden tenir la seva incidència en el vot de la gent. No veig clar, electoralment parlant, a qui pot beneficiar i a qui pot perjudicar, sis dies abans de les eleccions gallegues, la sortida del govern d’aquest senyor tan prepotent. Aquest és un tema que deixo pels experts. En canvi, veig més clar que l’aigua que la decisió de Zapatero de posar-hi al seu lloc a un senyor gallec no sembla gens casual. D’això se’n diu intentar treure profit de les adversitats. Però m’oloro que amb un nou ministre gallec i tot diumenge a Galícia tornarà a guanyar el PP. Per cert, a la roda de premsa convocada per informar de la seva dimissió el ministre s’ha oblidat d’un petit detall: no ha reconegut el seu error i, evidentment, tampoc ha demanat cap mena de disculpes. Genio y figura.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que el PP guanyarà a Galícia és clar. I a més, de carrer. Però... podrà formar govern? Això, amic sarrianenc, ja no està tan clar.

Miquel Saumell ha dit...

Àngel, és evident que no està tan clar i per això m'he limitat a dir que el PP guanyarà les eleccions gallegues, sense entrar en més detalls que segons com vagin les coses em podrien fer quedar malament.

Anònim ha dit...

osti Miquel! quan he començat a llegir i he vist "Mariano plega" m'he fet més il·lusions del compte! buè, no deixa de ser una bona notícia... gràcies per mantenir informada la gent com jo, sense horaris ni informatiu :)

Miquel Saumell ha dit...

Rosalita, pensa que si qui plegués fos el Mariano que tu et pensaves potser al seu lloc ens hi posarien l'Ansar (a) she's my friend, així que potser millor que no facin massa canvis en aquest sentit.