.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 17 de juny del 2009

El mal exemple de l’alcalde Hereu

Mantenir al dia un blog personal d’internet porta feina i despeses, encara que aquestes es limitin al cost del temps que hi dedica el seu titular. I és que normalment el manteniment d’un blog personal va a càrrec del seu titular, tot i que quan es tracta de blogs de polítics sabem que sovint se’n fa càrrec el partit. Fins aquí res a dir, s’ho paguen ells.

El manteniment del blog personal que esteu llegint me’l pago jo, amb un cost zero per al contribuent. Però el manteniment del blog personal de Jordi Hereu, l’alcalde de Barcelona, ni se’l paga ell ni ho fa el seu partit. Resulta que va a càrrec dels pressupostos de l’ajuntament que farcim els barcelonins amb els nostres impostos. Vull pensar que en països més seriosos que el nostre no es donen aquestes arbitrarietats.

Ara s’ha fet públic que el blog de propaganda personal de l’alcalde ens costa als barcelonins 315.000 euros l’any, 863 euros al dia, 36 euros l’hora comptant les 24 hores del dia. Un veritable escàndol, i més en temps de crisi on se suposa que les autoritats haurien de ser els primers en donar exemple d’austeritat i d’un bon ús dels diners públics.

I després encara es sorprenen de la desafecció política que generen ells mateixos amb abusos com aquest.

7 comentaris:

Clidice ha dit...

Caram! què hi té un equip treballant-t'hi? No me l'he mirat, les coses de la capital m'interessen poc, però ho hauré de fer, perquè si a sobre no és bo, és per desempolsar la guillotina!

Clara Esquena i Freixas ha dit...

A vegades, quant més saps, més indefens i impotent et sents davant de les injustícies. Sabem que els polítics despilfarren però em temo que això no farà que deixin de gastar els nostres calés a mans plenes... no sé com petarà tot això!

òscar ha dit...

un cost desorbitant quan hi ha tan poc (o res) a dir, no?

Marc D ha dit...

I això que es fa dir socialista.

Això és com les culleres de 400$ als pressupostos de l'exèrcit americà. Per algun lloc s'han de justificar les fuites de diners públics. S'embutxaquen tants diners com poden i perquè no es noti tant i els pressupostos quadrin minimanent, hi posen costos ficticis desorbitats a coses que valen quatre rals per compensar. Qui tingués accés a aquets pressupostos hi veuria infinitat de coses com aquestes, però com que en el fons ningú s'ho mira i nomes comproven que el que "es gasta" més o menys coincideixi amb el que es treu de les arques, entremig poden fer totes les trampes que vulguin.

Perquè no és que el blog costi 315.000€. Cap blog val això. Podeu estar segurs que el que han fet ha sigut atribuir aquesta quantitat al blog per justificar uns diners que han marxat per un altre lloc. Potser per anar-se'n de putes, com van fer els del PP a menorca fara uns anyets. Qui sap.

Miquel ha dit...

Quina vergonya...però tranquils això no surtirà ni per TV3 ni per Catalunya Ràdio, i la gent segueix votant sociatisme.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice, Clara Òscar, Marc i Miquel,
Bon dia i gràcies pels vostres comentaris.

Vida quotidiana ha dit...

315.000 euros...per un mal bloc, perquè és infumable. Per cert, m'agradaria saber quin és el nombre de visites que rep l'anomenat "bloc", e3xcloent per descomptat tot el trànsit generat des d'oficines municipals...