.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 18 de gener del 2011

Carles Lladó i Badia

En Carles Lladó i Badia compleix avui els seus primers vuitanta anys. En Carles és un personatge polifacètic. És doctor arquitecte i diplomat en urbanisme, però a banda de la seva tasca professional com a arquitecte no ha parat mai quiet. És allò que alguns en diuen un belluguet. S’ha dedicat a un munt de coses, des de l’escultura fins a la gemmologia i la joieria. Ha escrit una dotzena de llibres sobre temes molt diversos. Ha estat ficat en política amb un munt d’iniciatives que van culminar amb la fundació d’un partit polític. S’ha dedicat a l’esport amb intensitat, com a practicant i també com a dirigent federatiu; ha estat campió de diverses categories i modalitats d’atletisme i de curses d’orientació. Ha viatjat per tot arreu. Com a curiositat, a La Vanguardia va ser entrevistat per Manuel del Arco al Mano a mano, cosa de la qual no tothom pot presumir. I a banda de tot això i moltes més coses que em descuido, és una persona que amb les seves variades iniciatives sap transmetre entusiasme. Amb en Carles hi pots estar d’acord o no, jo sovint hi he discrepat, però mai et deixa indiferent. Després d’una conversa amb ell sempre saps més coses que abans. Avui toca felicitar-lo i encoratjar-lo a continuar endavant amb els mateixos ànims i entusiasme de sempre.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

I no blogueja? ja és estrany amb tantes tecles! Felicitats pels primers vuitanta doncs :)

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Doncs no, en Carles no blogeja.