.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 7 de maig del 2013

Chacón només és l’excusa que necessitava Navarro

(Foto: El Periódico)

Els socialistes han fet molt teatre però Navarro va estar encantat amb la carta oberta de Chacón publicada ahir a El Mundo. Era l’excusa que necessitava Navarro per escenificar aquesta mena de cop de porta que no ha acabat de ser-ho del tot. Però amb alguns matisos de forma, sobre el dret a decidir dels catalans Navarro i Chacón pensen més o menys igual, que és el mateix que pensen Rubalcaba, Rajoy i, en general, Espanya. Ells consideren que Catalunya no té dret a decidir el seu futur sense el permís de la metròpoli, com si els catalans fóssim menors d’edat i necessitéssim uns tutors. És així de senzill. Alguns (populares i ciudadanos) no se n’amaguen i altres, segons com bufi el vent i les circumstàncies del moment, ho dissimulen tant com els convingui. És allò del sí però potser no i del no però potser sí. La qüestió és marejar la perdiu per tal que no els puguin dir que estan en la mateixa línia dels que parlen sense embuts. Demà parlarem amb més detall de tota aquesta gent que viu a Catalunya i es mostra contrària al dret a decidir dels catalans. Són molts, més dels que m’agradaria, però al meu entendre estan en clara minoria.

3 comentaris:

Oliva ha dit...

LO D'AQUESTA SRA.T'UN NOM,I EL SAP TOTHOM.........TREPA¡¡¡¡¡
"SE NOTA SE SIENTE EL PSOE,ESTA PRESENTE".......SRO,NAVARRO,SRO,LUCENA.....JA SABEM QUE EL POBLE ES UNA MICA TOTXO.....PERO TAN?....

Jordi ha dit...

Només discrepo en això que es diu sovint de que ja som majors d'edat. Com si no ho haguéssim estat. Ho hem estat sempre però hem estat sotmesos i continuem.

Aquesta és la democràcia espanyola: fer el que ells volen i deixar sense poder de decisió als catalans.

Miquel Saumell ha dit...

Oliva i Jordi,
Gràcies.