.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 2 de maig del 2013

Coses de països petits

TV3 i, per extensió, Catalunya, tot sovint es miren massa el melic, potser més del que seria raonable. El darrer episodi: la primera notícia del Telenotícies migdia del dimarts 30 d’abril, tant en els titulars com en el seu desenvolupament posterior, va tenir de protagonista a la pròpia TV3 que, pel que sembla, ha arribat a un acord amb la Generalitat Valenciana per tal que aquesta cadena es pugui tornar a veure al País Valencià. Aquesta era la primera notícia del dia. Em sembla perfecte que TV3 es pugui veure més enllà de Catalunya, però em sembla un error propi de país petit que amb la quantitat de coses que van passar dimarts, aquí i a fora, un acord com aquest esdevingués la notícia de portada del Telenotícies. Si volem donar una imatge de seriositat hem de començar per ser seriosos nosaltres mateixos i, sobretot, evitar fer el ridícul. Per cert, per imposició dels valencians i segons es va aclarir després, TV3 només es podrà referir al País Valencià amb la denominació de Comunitat Valenciana. Tot plegat, quina ridiculesa!

4 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Vaig fer exactament el mateix comentari... en un tuit, o sigui que lleugerament resumit, hehe. Sí, ho vaig veure i ho vaig trobar igual de lamentable que tu. Ja veus, de vegades coincidim i tot, hehe...

Oliva ha dit...

EN ERA DIGITAL,TAN IMPORANT ES L'INTERCAMBI?......

Jordi ha dit...

Jo veig més coses a TV3 una mica estranyes els darrers temps. S'ha incrementat el parlar de coses de Catalunya fent referència a que és la primera, o la millor o pitjor d'Espanya i altres comentaris que abans no eren tant freqüents, ni en quantitat ni en qualitat... Suposo que hi ha organismes que tenen els dits molt llargs.

També em va estranyar però ho vaig ficar dins del mateix sac.

Miquel Saumell ha dit...

Ferran, Oliva, Jordi,
Us agraeixo els comentaris.