.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 15 de maig del 2013

Un “no” a la rua del Barça

(Foto: diari Sport)

No la vaig veure en directe però n’he vist algun resum per la tele i he llegit els diaris. En la mesura en que el Barça pretengui representar alguna cosa més que un club de futbol em produeix vergonya aliena que una celebració pública retransmesa en directe per la televisió pública catalana i, per tant, pagada per tots els catalans, mostri els jugadors torrats i fent totes aquelles imbecil·litats que feien dilluns pels carrers de Barcelona. Privadament que facin el que vulguin però en públic s’haurien de contenir una mica i no traspassar determinats límits. Vist lo d’abans d’ahir jo proposaria que, de cara al proper títol que el Barça pugui aconseguir en el futur, l’ajuntament es negués a donar el permís per tal d’evitar que es repeteixin els lamentables i gens edificants episodis que es van veure dilluns pels carrers de Barcelona. Si els directius i jugadors no se’n poden estar sempre els queda l’opció de fer les mateixes estupideses al Camp Nou. Per fer lo de dilluns no els cal sortir al carrer i posar-se en evidencia davant de tothom.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

com a barcelonista dic no a la rua del Barça i no a qualsevol celebració fora del camp per part de l'equip. m'avergonyeix no ja les imatges sinó el circ que es munta al voltant d'uns senyors, l'únic propòsit dels quals és donar cops de peu a una pilota per distreure el personal un any rere l'altre, malgrat que a mi em pugui agradar.

Galderich ha dit...

Posats a celebracions exitoses del PSG jo proposaria aquesta fórmula a veure si finalment acabem amb les rues i totes aquestes mandangues!

I que a més es faci una retransmissió en directe per TV3 ho trobo aberrant!

Jordi ha dit...

Qualsevol televisió farà la retransmissió que més audiència li doni. És una pena però és així.

Ara està de moda: guanyes una copa, sigui a futbol, basquet, o a la botifarra i apa! a fer una rua i a sortir a l'Ajuntament de torn.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice i Galderich,
Coincidim, res a afegir.

Jordi,
"Qualsevol televisió", si és privada, res a dir. Si és pública i, per tant, pagada amb els meus diners, jo hi poso totes les objeccions, per moda que sigui.