.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

divendres, 2 d’agost del 2013

Rajoy vs. Rubalcaba

(Dibuix: El País)

Rubalcaba no va guanyar el debat d’ahir. Rajoy tampoc, és clar. Segurament lo més honest per part meva seria dir que Rajoy no va convèncer, i Rubalcaba tampoc. Com a única novetat de la compareixença parlamentària del president espanyol podríem dir que Rajoy, finalment, va acabar pronunciant diverses vegades el nom de “Bárcenas”. I com que feia molt temps que se li demanava que ho fes i ell es resistia a fer-ho, va ser tota una sorpresa. Però a partir d’aquí, els discursos van ser del tot previsibles. Jo, almenys, avui tinc els mateixos dubtes que ahir. Tant un com l’altre tenen moltes coses lletges per amagar, i això es nota quan fan veure que s’ataquen. Que estem en males mans sembla una evidència, però que l’alternativa de govern que se’ns ofereix no pinta gens bé n’és una altra. Ara bé, si m’haig de mullar i dir qui va estar menys malament, penso que va ser Rajoy.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Aquest és un camp llaurat per partits out-siders com els ciudadanos i tota la penya. Si no hi ha una bona catarsi en el PP i el PSOE, i no fa pinta que surti ningú amb ganes de fer-la, la nostra democràcia de pandereta passarà a ser de pandereta, de l'escala i la cabra. O ves que ja no ho sigui!

Jordi ha dit...

No hi ha solució: pèssims el PPSOE i pèssims la majoria d'alternatives.

Jo ni vaig mirar-ho. Total, ja sabem que diran i faran.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
Exacte, i això és el que diuen les enquestes, però els grans partits fan veure que la cosa no va amb ells.

Jordi,
Sí que hi ha solució: marxar i començar de zero.