.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dijous, 13 de juny del 2013

Thank you, Mr. Cameron

(Foto: Mirror)

Declaracions de reconeguts líders internacionals com aquesta són tant o més útils que una gran manifestació independentista, tot i que segurament David Cameron no les hagués fet sense que abans hi hagués hagut aquella gran manifestació de l’any passat pels carrers de Barcelona. Sigui com sigui, thank you, Mr. Cameron. Tot suma.

3 comentaris:

Galderich ha dit...

Bé, també hem de tenir en compte que són declaracions d'un anglès amb interesos a Gibraltar... Com més fragmentària quedi la península menys arguments tenen les autoritats espanyoles. Una vegada dit això, també hem de comentar que és coherent i convoca un referèndum per Escòcia.

Serien unes declaracions més interessants si fossin d'un primer ministre francès, belga, alemany...

Jordi ha dit...

Suposo que aquest senyor també faria un referèndum a Gibraltar si la gent d'allà el demanés. En canvi, Espanya demanaria que passes directament al seu domini, sense demanar opinió a ningú, obligaria als seus habitants ha parlar la seva llengua i es quedaria la major part dels impostos.

Miquel Saumell ha dit...

Galderich,
Però siguin quins siguin els motius ocults de Cameron per dir el que diu, benvingudes siguin les seves declaracions.

Jordi,
Són la prova del cotó dels diferents graus de compromís amb la democràcia que tenen uns i altres.