.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 15 de febrer del 2023

Collboni o la continuïtat socialcolauista (BCN 2/5)

 

Qui valori positivament el decreixement i opti pel candidat del PSOE, Jaume Collboni, premiarà la gestió socialcolauista dels últims anys, la Barcelona ciclista i amish. Però la majoria de barcelonins considera que aquest govern ha sigut el pitjor que hem tingut des de la mort de Franco. Un govern de xancleta i bocata com a referents, i contrari al turisme que genera riquesa i a l’empresa. Va prohibir nous hotels, però els costos derivats del turisme els hem tingut igual, ja que els nous hotels s’han construït a l’Hospitalet, a poca distància en metro del centre de Barcelona. S’ha enemistat amb els taxistes que no són grocs i amb els conductors de cotxes i motos en general. Per cert, amb les superilles la contaminació no desapareix, només es trasllada des dels carrers pacificats als carrers del voltant.