.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 8 de febrer del 2023

Trias, el candidat de Convergència (BCN 1/5)

 

 

Tot i que no crec en les enquestes, tampoc en aquelles que em resulten més simpàtiques, les excel·lents perspectives electorals del convergent Xavier Trias —així s'ha definit el candidat— com a alcaldable de la capital de Catalunya, són la prova del cotó que l'assassinat de la marca Convergència Democràtica de Catalunya, un dels principals actius que tenia aquell partit, va ser un greu error estratègic de la direcció convergent que va prendre aquella decisió. Ho vaig escriure llavors i cada dia ho tinc més clar. Curiosament, els més perjudicats per aquell procés del canvi de marca han sigut els mateixos convergents. És allò que alguns en diuen un tret al peu. La meva percepció és que Trias guanyarà les eleccions, i només un pacte de perdedors el podria deixar sense l'alcaldia. Aviat ho sabrem.