.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 4 de juliol del 2009

El republicà Carod, ara a Cuba

Llegint aquest blog hom pot pensar que El radar de Sarrià té una obsessió amb el republicà senyor Carod. No és el cas. Però el compañero vicepresidente (com m’imagino que l’anomenaran aquests dies a Cuba) ens dóna motiu, dia sí i dia també, per parlar d’ell, de les seves extravagàncies i dels seus caríssims i al meu entendre innecessaris capricis viatgers. Llegeixo que el republicà senyor Carod marxa ara cap a aquella illa del Carib a practicar allò que es coneix com a turisme polític i, de passada, intentar que el rebi algun polític dels que surt al diari Granma per tal de fer-se la foto de record.

Sent el republicà senyor Carod una persona que ha demostrat repetidament no tenir el do de l’oportunitat ni gaire sentit comú, sovint em pregunto si al seu departament no hi ha ningú amb dos dits de front que s’atreveixi a donar-li bons consells i l’assessori sobre allò que, especialment en temps de crisi econòmica profunda, seria millor deixar per a una altra ocasió més favorable.

Vista l’obsessió viatgera quasi malaltissa del republicà senyor Carod em prenc la llibertat de fer una proposta estalviadora adreçada al senyor Montilla, molt adequada als temps de crisi que estem vivint. Ras i curt, proposo la supressió immediata del càrrec de vicepresident del govern que ara ostenta el nostre personatge. Les butxaques dels catalans ho agrairien.


PS: redactat aquest post llegeixo que la senyora Alícia Sánchez-Camacho Pérez, presidenta de la franquícia catalana del Partido Popular, ha demanat també la supressió de la vicepresidència que ostenta el republicà senyor Carod. Doncs ni que només sigui per una vegada i sense que serveixi de precedent, estic encantat de coincidir amb el Partido Popular, un partit que de tant en tant també fa propostes assenyades.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

ui ui uiiiiiii :P encara que el senyor Carod és ben capaç de fer burrades de molt calibre, si ens posem a estalviar càrrecs i banalitats dels nostres governs de la Chene, podríem fer una llista inacabable :(

Miquel Saumell ha dit...

Totalment d'acord, Clidice. La meva llista de candidats a l’ero roman oberta, i si s’acaba el paper n’hi afegirem més.