.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 19 de febrer del 2013

Espies: al final encara tindré raó

Fa una setmana vaig escriure que no s’havia de descartar que les gravacions les haguessin fet les pròpies protagonistes del dinar, i llegint la premsa madrilenya d’avui sembla que la meva intuïció no anava gaire desencaminada. Sigui com sigui, el fàstic que avui em fan aquestes senyores és exactament el mateix que vaig experimentar quan es va fer pública aquesta història tan sòrdida.

5 comentaris:

Galderich ha dit...

Ha, ha... encara hauries et fitxaran els serveis secrets de la Catalunya independent!

Clidice ha dit...

manta vegades, als creients de la cosa nostra, els que pensem que cal posar un "bonventibarcanova" per ponent, ens costa un xic d'assumir que el fet de ser diferents també ens fa ben bé iguals. Fer el ridícul, com el filldeputisme -amb perdó-, són esports universals. Santa paciència gloriosa!

Oliva ha dit...

TOT PLEGAT ES UN "....DONDE ESTAR LA BOLITA"...MENTRES TANT EL P.P. "APAÑA",LES COMPTES DEL SRO. BARCENAS,I DELS ALTRES IMPORTANTS BENEFICIARIS DE LA "MILLONADA".

Jordi ha dit...

Crec que si es fes una investigació a fons tindrem moltes sorpreses de qui hi ha al darrere. Però, l'interès de la policia espanyola de monopolitzar l'assumpte, em fa pensar que ho taparan tot. Bé, deixant una miqueta per intentar dividir aquí i intentar fer oblidar en Barcenas, la casa reial espanyola, la crisi i el moviment sobiranista.

Miquel Saumell ha dit...

Galderich,
No ho crec pas.

Clidice,
Sí, a casa nostra tenim molta feina a fer.

Oliva,
Compte, que aquestes dues senyores són ben catalanes.

Jordi,
De ganes de tapar-ho n'hi ha allà, sí, però també aquí.