.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 12 de febrer del 2013

Una d’espies a La Camarga

Fem-ho fàcil! La gravació de la conversa entre una dirigent política popular i una altra senyora amb uns foscos interessos que no se’ns han acabat d’explicar potser la va preparar una agència de detectius tal com ens expliquen. Però per portar a terme la gravació no els calia que hi hagués un micròfon amagat a la taula del restaurant. El micròfon el podia portar a sobre qualsevol de les dues persones que dinaven a La Camarga. Segurament tant una com l’altra tenien motius de sobra per gravar aquella conversa. I fins i tot no s’ha d’excloure que de gravacions n’hi hagin dues, una de cada comensala.

3 comentaris:

Oliva ha dit...

"EL NOTARIO,SU NUJER,Y EL BUTANERO"..QUINA DE RIURE¡¡¡¡

Jordi ha dit...

Això és més propi de la TIA...

Avui he sentit en Tremosa en una tertúlia i tenia tota la raó en estar preocupat pel nostre servilisme del que publiquen als diaris de la capital de l'imperi. Tenim darrerament tot un flux de notícies que despisten...

Miquel Saumell ha dit...

Oliva,
Aquesta pel·lícula no la conec, ho sento ;-)

Jordi,
Sí, sí, però aquí també Deu n'hi do, eh!