.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 2 de novembre del 2009

Alavedra, Garzón, Millet, Montull, Prenafeta i Solaz

D’aquests sis noms ordenats alfabèticament i mentre no es demostri el contrari, dos són delinqüents confessos, dos són jutges i els altres dos són innocents. Estem davant d’uns episodis judicials que tot just comencen i ningú sap encara com acabaran. Mentrestant, sobre les decisions que han pres fins ara aquests dos jutges aquí hi ha un article que diu més o menys el mateix que penso jo.
·
PS: No em puc estar de dir que ja han passat sis dies des de les detencions i Jordi Pujol encara no ha dit aquesta boca és meva. I francament, això sí que tampoc no hi ha qui ho entengui.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Tots els conillets són al fons del cau, calladets calladets, per por que la guineu els ensumi. La llàstima és que dubto molt que aquesta guineu vagi o vulgui anar, a la recerca de TOTS els conillets.

Miquel Saumell ha dit...

Clidice,
... i Jordi Pujol segueix "missing" quan ja s’ha complert una setmana des de les detencions. Increïble!!!

Clidice ha dit...

l'espectacle d'avui de CiU i PSC fent "neteja" d'actius suspectes ha estat d'allò més lamentable. I les declaracions d'en Mas, bé ... no cal dir res més, ells solets es retraten.