.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dilluns, 19 de maig del 2008

Tancat per malaltia fins...

Això d’actualitzar el blog, amb tota franquesa, aquesta setmana no sé com anirà. El meu Toshiba torna a fer el tonto, i aquest cop em temo que serà més que un simple constipat. Ep, no hi entenc un borrall, però m’ho ensumo. Tot i que el cuido i li dono vitamines en forma d’actualitzacions de tot tipus, el cert és que l’aparatu ja comença a tenir una edat. Avui ha de venir el capçalera, almenys això em va prometre l’altre dia, i segons com ho vegi potser ens dirà que l’haurem d’ingressar i posar-lo en mans dels especialistes, per tal de sotmetre’l a unes proves i fer-li uns anàlisis més sofisticats que a casa no es poden fer. I segons el que surti, decidirem si encara el fem tirar una mica més o el substituïm per un altre. En fi, es farà el què es pugui i ja podeu suposar que s’intentarà tornar a la normalitat el més aviat possible. De totes maneres, mentrestant sempre teniu l’opció de buscar i remenar entre els altres 184 milions de blogs d’internet que hi ha actualment en funcionament al món, i potser en trobareu algun més interessant que aquest que esteu llegint, o si més no estareu entretinguts fins que elRadar torni a ser operatiu. Gràcies per la vostra comprensió.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No pot ser que hagis previst "L'altre radar de sarrià" per si falla i no tinguis solució per malaltia. Esperem que no sigui res que no em ve de gust buscar altres blogs millors.

Ramon ha dit...

Doncs ens hi tindrem que conformar, i, que sigui lleu, per tornar a gaudir ben aviat de les teves entrades.

Miquel Saumell ha dit...

Amb l'altre radar vaig voler preveure, ni que només fos en part, un fallo del blogspot, com si diguéssim una fallada del meu software “extern” que segurament no es produirà mai. Però no vaig preveure un fet molt més habitual, i és que em fallés el “meu” propi hardware, amb el que es demostra un cop més que mai es pot estar segur de tenir-ho tot controlat.