.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 28 de setembre del 2010

Models de passarel·la

Al llarg dels anys i per assumptes professionals he assistit a bastants desfiles de models a diferents llocs del món. Sempre m’han cridat l’atenció aquestes models de passarel·la que sembla que faci molts dies que no mengen. Però darrerament la cosa ha anat empitjorant i ara les models semblen sortides d’un camp de concentració nazi. La model de l’esquerra és de la firma Dsquared2 i va desfilar la setmana passada durant la Setmana de la Moda de Milà. La model de la dreta és de la firma Elena Mirò, una empresa a la que no es va permetre desfilar per utilitzar models que surten de la norma; per entendre’ns, que a ulls dels organitzadors són senyores massa grasses. No hi afegiré res més, les fotos són prou significatives. Penso que els organitzadors s’ho haurien de fer mirar, diuen que rectificar és de savis, i si ho continuen veient bé potser algú els hauria de recomanar que demanessin discretament hora a cal psiquiatre. Si es posen en bones mans la seva malaltia té cura, i tots hi sortiríem guanyant.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

és una indecència el que ens fan a les dones. No sé pas que pretenen amb això, denigrar-nos, promoure l'auto-odi? Si el que volen és que sigui la peça el més important doncs que facin desfilar escombres, i que ens deixin tranquil·les a nosaltres.

He vist desfilades d'Élena Miro i les models són noies molt guapes i no estan grasses, estan saludables i fan molt de goig.

Noctas ha dit...

mmm està bona la Miró..tens el seu tf? la prima és d'escàndol, és una vergonya que una cosa així vengui. A mi dona'm cuixa, cuixa i més cuixa! abraç!

Miquel Saumell ha dit...

Clidice i Noctas,
Gràcies.