.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 12 de desembre del 2007

L’actitud de la consellera Geli s’assembla cada cop més a la de la ministra Álvarez

Primer van ser els incendis a l’Hospital de la Vall d’Hebron (sí, incendis en plural, ja que n’hi va haver més d’un). El darrer, per cert, amb l’apagada elèctrica corresponent i totes les negatives conseqüències que encara s’arrosseguen. Els diaris han deixat de parlar-ne per cansament, però la realitat és la que és.

Ara tenim la manca absoluta de control -control efectiu s’entén- sobre els avortaments aparentment il·legals que es coneixien des de fa anys a tot Europa menys aquí.

També hem sabut dels contagis de l’hepatitis C a l’Hospital de la Vall d’Hebron (un altre cop aquest hospital), i altres incidències que, de moment, no es fan públiques.

Per cert, fa pocs dies i sobre els contagis, la senyora Geli va deixar anar per TV3, “la d’ells”, dues coses que són contradictòries: primer va dir que MAI es podrà saber el motiu dels contagis i a continuació va afegir que MAI més es tornarà a repetir l’error de l’hospital que va originar-los. Si no saben ni poden saber on és l’error, com poden estar tan segurs que no es repetirà? Ens prenen per passerells?

La incompetència de la consellera Geli i el seu equip comença a ser preocupant i sembla no tenir límits. La duració del seu mandat tampoc sembla tenir límits. S’equivoca ella no plegant, i s’equivoca encara més el president Montilla no fent-la plegar. En fi, potser ho pagaran amb menys vots a les properes eleccions.

En política, les incompetències es paguen plegant. Si ho sabrà bé la consellera Geli que, abans de ser nomenada per aquest càrrec i davant d’un cas similar de contagi a l’Hospital de Figueres, va demanar ella mateixa la dimissió dels responsables del departament, llavors sota la responsabilitat de CiU. Era l’any 2000, tampoc fa tant de temps per haver-ho oblidat, oi senyora Geli? O potser és que la consellera ha canviat d’opinió?

És la incoherència de la política, o més ben dit d’alguns polítics, que prediquen molt quan són a l’oposició i després, tan aviat com ocupen el despatx i el cotxe fosc amb xofer i mosso, fan justament el contrari del que predicaven.