.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimecres, 5 de desembre del 2007

Un “bis” dedicat al diputat Ferran

En aquest blog ens agrada la varietat, i no s’havia tocat mai el mateix tema dos dies seguits. Avui és el primer cop que això succeeix, l’actualitat s’imposa.

A la sucursal del PSOE a Catalunya, que en diuen PSc (per a més detalls podeu clicar aquí) hi ha gent intel·ligent, gent que hi toca, com el diputat Iceta. Amb l’Iceta es pot coincidir o no, però s’ha de reconèixer que és una persona intel·ligent. N’hi ha d’altres que són del montón. Hi ha de tot, com a tot arreu. Entre aquests altres hi ha el diputat a qui vàrem dedicar l’article d’ahir. Avui ho haurem de tornar a fer ja que ara li han encarregat una altra feina especial, i ell l’ha fet amb tota diligència. Li ha tocat a ell com li hauria pogut tocar a un altre. Però aquest cop l’Antoni Bolaño (*) l’ha triat a ell. Aquest cop el bwana d’aquest diputat no és el president Montilla sinó el senyor Bolaño.

Així, ahir va sortir publicada a El Periódico una entrevista amb el diputat Ferran que no té desperdici. Com que no m’agradaria que se’m titllés de manipulador, de treure frases de context i de coses similars, no en reproduiré ni una sola frase. Els que encara no l’heu llegit només cal que aneu a l’hemeroteca d’aquell diari i cliqueu la data d’ahir per poder llegir aquestes lamentables declaracions.

Les declaracions van en la línia de la necessitat imperiosa de canviar TV3, però justament en el sentit contrari al que comentàvem ahir. Segons el diputat Ferran, TV3 no és només antigovernamental sinó directament antisocialista. I per tal de redreçar-ho, el que exigeix el diputat és potenciar encara més els defectes d’aquesta cadena, fer-la encara més partidista, més socialista i més progovernamental. El diputat arriba a l’extrem de senyalar aquells treballadors que en la nova etapa hi farien nosa. Fins i tot el director general socialista nomenat per ells mateixos diu que no fa la farina plana, i que hauria de plegar. Si no volíeu caldo, dues tasses!

Ara es comencen a entendre algunes coses. Un correligionari d’aquests senyors va dir fa poc que la gilipollez humana es la única matèria prima inagotable. Fins ara, no se sabia en qui devia està pensant aquell home però... sí, sí, em sembla que no anem pas desencaminats!


(*) Director de l’Oficina de Comunicació de la Presidència de la Generalitat.