.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dimarts, 13 de novembre del 2007

Avui és dimarts i 13. I què!

Ahir em vaig trobar amb tres persones que em van dir: “T’has fixat que demà és dimarts i 13?”. Encara no entenc la pregunta; segur que deu tenir algun missatge amagat que no sé veure.

Aquest vespre aniré a la presentació del llibre “Catalunya serà logística o no serà”, de l’economista Ramon Tremosa, catedràtic de l’UB. Hi participaran també Pedro Nueno (IESE) i Germà Bel (UB). El llibre promet; l’acte, també.

El títol del llibre ve a ser una versió laica i del segle XXI de la famosa frase “Catalunya serà cristiana o no serà”, de Josep Torras i Bages (1846-1916), bisbe de Vic. Si darrerament heu passat per Vic (jo hi passo sovint), us n’adonareu sense massa esforç que el senyor bisbe, el que se’n diu visió de futur no semblava tenir-ne gaire. Els que volem que Catalunya no deixi de ser confiem que en Tremosa l’encerti una mica més que el senyor bisbe.

Si no teniu res millor per llegir us recomano l’article “Vist el panorama, què podem esperar?”, que va sortir abans d’ahir al blog BarcelonaCatalunyaEuropa. M’ha semblat interessant. Alguns diuen que el seu autor, M. Badia, amb aquests temes hi toca.

Mentrestant, “Catalunya va lliscant, pendent avall, per la dolça decadència” (David Madí).