.


"Que la prudència no ens faci traïdors" (Jordi Carbonell, 1924-2016, polític i filòleg)
"Error és que pensant que pots fer poc, no facis res" (Edmund Burke, 1729-1797, pensador polític britànic)
"Ningú gasta els diners dels altres amb la mateixa cura que gasta els seus propis" (Milton Friedman, 1912-2006, economista nord-americà, Premi Nobel d’Economia)
"Journalism isn’t just about the questions you ask, but the questions you don’t" (Alexandria Ocasio-Cortez, congressista nord-americana)
"Self-determination is a right, not a crime" (ANC)

dissabte, 24 de novembre del 2007

Interioritats de la fusió de dos blogs d’internet

També hagués pogut titular-ho com “OPA amistosa”, “Sortida definitiva de l’armari catosfèric”, “Quien mucho abarca poco aprieta” o de qualsevol altra manera. El títol, en aquest cas, no fa la cosa.

Quan el 18 de setembre passat vaig prendre la decisió d’obrir El radar de Sarrià (autor, M. Carles), no podia deixar de banda una certa incertesa sobre si la meva decisió d’entrar en el mon dels blogs d’internet tindria una continuïtat en el temps, tota vegada que per l’autor això constituïa una novetat total. De blogs no en sabia res i, al principi, tot eren dubtes i signes d’interrogació.

Al cap d’un mes, en concret el dia 23 d’octubre, molts dels meus dubtes ja s’havien esvaït i vaig decidir obrir un segon blog, aquest menys generalista, més especialitzat, que vaig anomenar Barcelona Catalunya Europa (autor, M. Badia). Des de llavors ha passat un altre mes i, a internet, un mes és una eternitat.

Ara, després de meditar-ho molt, he decidit o, millor dit, m’he vist obligat a fusionar els dos blogs. Motiu principal: dos blogs és massa feina, almenys per mi. Si el dia tingués 25 hores... però només en té 24. Així doncs, el peix gran es menja el petit. El radar de Sarrià es menja el Barcelona Catalunya Europa.

A partir de demà mateix el blog Barcelona Catalunya Europa deixarà d’actualitzar-se encara que, de moment, no desapareixerà de la catosfera. I també a partir de demà, el blog El Radar de Sarrià seguirà actualitzant-se pràcticament cada dia, com ha estat fins ara. Els seus continguts habituals quedaran enriquits amb aportacions més específiques que fins ara només apareixien aquí.

Per tal de fer més visible el fet que ara comença una nova etapa més consolidada i també, vull creure, més enriquidora per a tothom, els articles que sortiran a partir d’ara aniran signats per Miquel Saumell, nom i primer cognom del titular d’aquests blogs.

Tot i que al fer la presentació virtual del blog El radar de Sarrià ja va quedar degudament explicat, crec que aquelles persones que s’han anat incorporant posteriorment com a lectors es mereixen una explicació sobre el que a primera vista pot semblar un embolic de signatures però que, en realitat, no ho és.

Bàsicament per una manca d’afany de protagonisme, com a titular dels blogs ara fusionats vaig decidir que l’autor signaria només, respectivament, amb els meus tercer i quart cognoms precedits per l’inicial del nom. De portes enfora l’autor quedava una mica tamisat si bé, formalment, entenc que aquests no han estat uns blogs anònims ni molt menys.

Doncs això és el que volia comunicar-vos. Espero que em continuareu llegint com fins ara i, òbviament, segueix oberta la possibilitat de comunicar-vos amb l’autor mitjançant l’adreça bcncateur@gmail.com

Miquel Saumell, Sarrià
Barcelona Catalunya Europa